Κάθε ξεκίνημα μας έχει βασική αρχή την διαφορετικότητα. Απλή προθέρμανση για εμάς οι ριζοσπαστικές απόψεις .

Δημιουργούμε προκλητικά καινοτόμες και διαδραστικές ψηφιακές εμπειρίες για κάθε χρήστη, κάνοντας τους χρήστες μας να περνούν τα όρια σχεδιασμού και ανάπτυξης. Σκεφτόμαστε και επικεντρωνόμαστε σε αυτό. Ο στοχασμός μας γίνεται πράξη. Παράγουμε αλλαγές. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ. Υπηρεσίες που είναι επικεντρωμένες στον χρήστη φτιαγμένες από μυαλά με εφευρετικότητα αγάπη για την καινοτομία αλλά κυρίως με πάθος δημιουργίας.

Χαράζουμε την πορεία για όπου οι πελάτες μας θέλουν να φτάσουν ξεκινώντας από όπου κι αν βρίσκονται. Η συνεργατική αλλά ουσιαστική διαδικασία βασισμένη στη στρατηγική την εμπειρία χρήστη, τον σχεδιασμό και την μηχανική είναι αυτό που χρησιμοποιούμε για να φτάσουμε από την αρχική ιδέα στην ολοκλήρωση του έργου. Ξεπερνάμε τα όρια μας κάθε φορά, αμφισβητώντας το statusquo. Εμείς και εσείς θα καταθέσουμε τις εκπληκτικές ιδέες που θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Από την αρχική ιδέα μέχρι το σχεδιασμό, κι από το σκελετό μέχρι την τελική εκδοχή, η συνεργασία είναι (και πάντα ήταν) μέρος του DNA μας. Ενώνοντας τα ταλέντα των πελατών μας και της ομάδας μας, είμαστε σε θέση να παράγουμε projects που είναι λειτουργικά μεν, καλαίσθητα δε.

Είμαστε ανοιχτό βιβλίο. Οι μέθοδοι, τα προϊόντα και τα αποτελέσματα των παράλληλων έργων μας έχουν καταγραφεί και είναι στη διάθεση του κόσμου για να τα απολαύσει.

Γνωρίζουμε ότι ίσως δεν είμαστε η πιο ασφαλής επιλογή για πολλούς από τους πελάτες μας – και είμαστε 100% εντάξει με αυτό.

Ακόμα μπορούμε να προσφέρουμε άμεσα λύσεις και project που ήδη έχουμε ολοκληρώσει και μπορούν να προσαρμοστούν σε πολύ λίγο χρόνο στις ανάγκες κάθε πελάτη μας που το θέλει εδώ και τώρα. Εσείς διαλέξτε ένα από τα υπέροχα έτοιμα tablets και εμείς θα τα προσαρμόσουμε απόλυτα στις ανάγκες της επιχείρησή σας.

Το αποτέλεσμα θα το πάρουμε γιατί και θα σε πιέσουμε και θα σε αγχώσουμε, εξ άλλου ο σκοπός αγιάζει τα μέσα !!

Φιλοσοφία μας!

Ενώσαμε έξυπνους, ταλαντούχους στοχαστές και απελευθερώσαμε τη συνδυασμένη δημιουργικότητά τους.

Γνωρίζουμε καλά ότι κεντρίζουμε το ενδιαφέρον και προκαλούμε. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι καλύτερες δουλειές απ’ αυτό πηγάζουν – και από τους ανθρώπους πίσω από αυτό. Έτσι είναι: για τους ανθρώπους μας μιλάμε. Δεν είναι το προσωπικό μας, οι συνεργάτες μας, ή οι εργάτριες μέλισσες μας. Παρέχουν τη μέθοδο στην τρέλα μας. Και το πάθος και η δημιουργικότητά τους δεν ξεκινούν ή σταματούν στην πόρτα μας. Έχουμε δασκάλους και καλλιτέχνες, συγγραφείς και ομιλητές – και είναι όλοι στοχαστές και υποκινητές, όλη μέρα, κάθε μέρα.

Με τέτοια ενέργεια, δεν θα μπορούσαμε ποτέ να είμαστε «ερημίτες». Η στρατηγική, η τεχνολογία, η δημιουργικότητα και η τακτική ζουν μαζί. Μόνο ως ομάδα εργαζόμαστε.

Δείτε τον τρόπο μας.

Το ταλέντο μπορεί να έρθει από οπουδήποτε.

Γι’ αυτό έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά και ψάχνουμε έξυπνους ανθρώπους που φέρνουν πράγματα εις πέρας. Η διαδικασία δεν πρόκειται ποτέ να περιλαμβάνει «αποστολή βιογραφικού» και «πρόσληψη ανθρώπινου δυναμικού». Αν μας αρέσεις, θα έρθεις να γνωρίσεις την ομάδα και από εκεί ξεκινάμε.

Έτσι λοιπόν, αν είσαι παθιασμένος, δημιουργικός, ταλαντούχος και ενεργητικός:

επικοινώνησε μαζί μας

Θα σε πιέσουμε. Θα σε αγχώσουμε. Θα πάρουμε αποτελέσματα.
Ή ρίξτε μια ματιά στις τρέχουσες θεσεις εργασίας:

User Experience Designer

Visual Designer

Developer

Project Manager

Photo Model